skip to Main Content

Громадяни України, незалежно від етнічного походження, об’єднали зусилля для захисту країни, збереження її цілісності та суверенітету...

Про нас

Ми – офіційно зареєстрована благодійна організація з усіма підтверджуючими документами. Назва “Invictus” в перекладі на українську означає “нескорений” та уособлює в собі всю міць та непереможність кожного українця!

Основний вид нашої діяльності – допомога ЗСУ.

Скільки йде війна

Історія створення БО “Благодійний
фонд патріотів “Інвіктус”

Наша команда

Михайлов Едуард Едуардович

Засновник БО

Керівник “Асоціації національних меншин та етнічних груп”, засновник “Вінницького обласного центру ассирійської культури та мистецтв”, засновник спортивного клубу “Invictus”, керівник клубу професійного боксу “Дружба”

Добровольська Інна Юріївна

спеціаліст по зв’язкам з громадскістю

Маркетолог з 11 річним стажем. Співпрацювала з більше, ніж 50 компаніями України з питань покращення роботи бізнесу.
Займається організацією роботи благодійної організації з громадскістю та засобами масової інформації. Контролює виконання запитів.

Зільберт Олег Євгенійович

юрист

Практикуючий юрист з 2008 року, адвокат з 2021 року з успішним досвідом роботи в сфері: цивільного, сімейного, господарського, адміністративного, трудового права, громадських закупівель, земельного права, реєстрації бізнесу. Займається юридичною підтримкою нашої благодійної організації.

Кононенко Василь Петрович

спеціаліст з комунікацій

Науковець, громадський діяч, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник Інституту історії України НАН України та виконавчий директор ГО Інституту вивчення Центрально-Східної Європи. Організовує пошук необхідних запитів нашої БО в Європі.

Наші партнери

Back To Top